Katso kuvagalleria tästä linkistä. Key: !mTmboF-xeHbEh1UmIOhwZA

Pohjalaisia positiivisia muutostarinoita maaliskuussa mediassa

Maaliskuun 5. päivänä käynnistyvässä Mahdollisuus Muutokseen -kampanjassa erilaiset ihmiset – muun muassa laulaja, opiskelija, ex-rikollinen, kansanedustaja ja yritysjohtaja – avautuvat rohkeasti kokemistaan vaikeista asioista, joista ei välttämättä puhuta aina julkisesti. Tarinansa mediakampanjalle antaneet kertovat koskettavasti, miten he selvisivät ja löysivät avun ja toivon vaikeaan tilanteeseensa. Mukana kampanjassa ovat mm. tuoreessa Me Naiset -lehdessä (9/2018) tarinansa kertoneet Jippu ja Sami Elorinne.

Nämä puhuttelevat tarinat tulevat esiin Keski- ja Etelä-Pohjanmaalla sekä Pohjanmaalla neliviikkoisen mediamission aikana mm. sinisävyisten ulko- ja lehtimainosten sekä postin kautta jaettavan Elämäsi Mahdollisuus -kirjan välityksellä. Ruotsinkieliset saavat oman Kraft till Förändring -kirjan.

Muutoskertomuksista tehdään lisäksi lyhytohjelmia ja haastatteluja, joita voi katsoa maaliskuussa AlfaTV:llä joka ilta klo 21. Tarinat löytyvät myös osoitteesta www.mahdollisuusfi.test ja kootusti YouTubesta.

Kampanjan takana on yli 70 Keski- ja Etelä-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan suomen- ja ruotsinkielistä kristillistä seurakuntaa yli kirkkokuntarajojen. Vastaavaa seurakuntien yhteistä ponnistusta ei ole aiemmin nähty maakunnissa. Seurakuntien tavoitteena on tuoda kampanjan kautta toivoa erilaisten elämänhaasteiden kanssa kamppaileville ihmisille.

Mahdollisuus Muutokseen -missiokonseptin on kehittänyt Keravalla sijaitseva medialähetysjärjestö IRR-TV. Mediamissioita on järjestetty 2000-luvun aikana yli sadassa kaupungissa eri puolilla maailmaa. Suomessa missioita on ollut kuusi, muun muassa pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pohjois-Karjalassa.

Lisätietoa:
Missiokoordinaattori
Essi Viljanen
essi@irrtv.fi
040 – 646 3996